Van de voorzitter

We leven weer!!!!! Het gaat goed met de cijfers, minder mensen besmet, minder opnames in de ziekenhuizen. De inentingen gaan als een speer. De versoepelingen worden sneller doorgevoerd. En de zon is gaan schijnen!!! Het lijkt wel alsof het zo moest wezen en wat zijn we allemaal blij. Enkele weken geleden werden de versoepelingen voor wat betreft het sporten al doorgevoerd en vanaf zaterdag mogen ook de sportkantines weer open, weliswaar met beperkingen maar toch we gaan nu echt de goede kant op. Het wordt een heerlijke zomer en veel vrijwilligers in onze club hebben in deze moeilijke tijd ervoor gezorgd dat met de beperkingen die we hebben er toch van alles is georganiseerd.

  • De jeugdcommissie heeft ervoor gezorgd dat toen het weer kon er bijna elk weekend wel iets werd aangeboden voor de jeugd: bootcamps, clinics, schotcircuit en onderlinge wedstrijden kortom de zaterdagen waren goed gevuld. Nu gaan zij starten met de wedstrijden die nodig zijn voor de teamindeling van volgend seizoen en dat klinkt geweldig want wat hebben wij veel zin in volgend jaar. En de kangoeroe trainingen zijn weer gestart, onze allerjongste hebben laten zien dat zij nu al ongelofelijk veel talent in huis hebben, dat belooft wat!
  • De Feco heeft ook niet stil gezeten. Wandel speurtocht, fietstocht “Rondje BEP’ en afgelopen zaterdag de Woudenberg Alternative, wat een heerlijk weer en wat zagen de filmpjes er gezellig uit. Niet echt Woudenberg maar toch een beetje het gevoel gehad en volgend jaar gaan jullie er extra van genieten want dan is de jeugd van BEP met pinkster weer te zien op het Boerenerf!
  • De Technische Commissie heeft achter de schermen hard gewerkt en de staf voor zowel de selectie als de A junioren is compleet en zij kunnen zich nu al voorbereiden op het volgende seizoen! Succes!!
  • De ledenwerfcommissie is hard aan het werk om ervoor te zorgen dat er nog vele korfballers aansluiten bij de leukste club van Nederland. Het schoolkorfbaltoernooi is bij ons wel een bekend activiteit maar ook wij zijn ons er van bewust dat er meer moet gebeuren. We starten 12 juni met BEP in de wijk. Deze zaterdagmiddag zal in de wijk van de Zuidoostbeemster een enthousiaste groep Beppers alle kinderen uit hun huis trekken om gezellig samen kennis te maken met korfbal en onze club!

We vervolgen dit op 19 juni met een vriendjes en vriendinnetjes dag op ons eigen veld. Speciaal is dat deze training wordt gegeven door een Leaque trainer, hoe leuk! Houd de berichtgeving in het krantje goed in de gaten want hier vind je alle info terug!

  • De onderhoudscommissie heeft deze periode aangepakt om veel taken op te pakken. Het prachtige vernieuwde terras is een mooi aanwinst. We zijn druk bezig met de mogelijkheid van het plaatsten van zonnepanelen, het is wachten op de subsidies. En het clubhuis staat over een paar dagen weer prachtig in de verf.
  • De kantinecommissie is druk bezig geweest om alles startklaar te maken voor als alles weer los gaat. Achter de schermen hebben zij alles weer piekfijn in orde gemaakt, nieuwe bierpomp, nieuwe bieren van de tap kortom we proosten in september met een heerlijk koel biertje!

En dan gaan alle normale klussen gewoon door, denk aan de oud papier mannen. Zij kwamen gewoon langs om het papier op te halen, super Toppers. Ook het bestuur is achter de schermen bezig met nieuwe plannen en ontwikkelingen. We zitten dus niet stil allemaal! Natuurlijk zijn er ook nog problemen maar die zijn er om opgelost te worden.

Maar oplossen kan niet zonder de hulp van al onze leden. Voor nu is er een groot probleem om de trainers en coaches rond te krijgen bij de jeugdploegen. Laat onze toppers van de toekomst niet in de kou staan en kijk of je twee uurtjes in de week vrij kan maken om deze kanjers de fijne kneepjes van het korfbal vak te leren. Dat is toch niet teveel gevraagd, zeker niet als je in bovenstaande tekst leest wat al die vrijwilligers week in week uit doen om onze club draaiende te houden. Dag in dag uit zijn ze voor ons allemaal bezig om alles rond te krijgen. Dus lieve Beppers help ons mee en meld je vandaag nog aan!

Veel liefs van een blije voorzitter!!