Grote Clubactie

Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie. BEP doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is trainingsmaterialen en diverse activiteiten.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Papieren loten Contante verkopen: Wij verkopen papieren loten en ontvangen gelijk geld voor de loten. Jullie ontvangen de komende week een envelop met 6 loten. Probeer in ieder geval 5 loten te verkopen meer mag natuurlijk ook. Bij elke 5 loten ontvang je een extra lot deze mag je verkopen en dan is die 3€ voor jou, je mag het lot ook houden en dan win je misschien wel de hoofdprijs.

Heb je meer loten nodig dan kun je dit vragen bij Loes.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 18 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Tip! Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2020 is trainingsmaterialen en diverse activiteiten. Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!

Groetjes Het Grote Club Aktie loten verkoop team!