Frisbees werpen lijkt makkelijk dan het is!

Frisbees werpen lijkt makkelijk dan het is! Zaterdag 25 september, bij de tweede thuiswedstrijd, met ook nu prachtig weer. Voor het spekken van de evenementenpot leveren de groene frisbees een mooie bijdrage op.

Nummer 33, van Max Verstappen, ging naar Johan Wiggerink, maar nergens terug gevonden in het veld. Dan deed Verstappen zelf het toch veel beter. Erik Terpstra wilde nu het startnummer 6 van wielrenster van Vleuten, maar die had kleine Milo al. Wat is dat toch met die nummers, je moet het toch zelf doen…

Deze keer nauwelijks wind op het veld, de jongere kinderen mogen voor de hekken werpen.  Koen en Milo nog ietsje dichterbij (met toestemming). De toeter gaat en iedereen gaat los, veel frisbees deze keer, dus ook 3 winnaars.

Tom lag het dichtste bij,  met nummer 35. Hij pakte de pot snoep,  wat hij later heel lief deelde met degene die hielpen met opruimen en sorteren.  Dan met nummer 17 toch weer Erik, hij nam de fles wijn en  Eline Punt was de beste dame, zijn nam de bon van de Balustrade mee.

De Feco bedankt jullie weer voor jullie deelname.