BEP jeugd en Jumpskillz

Zaterdagavond 19.00 uur verzamelen 48 kinderen van BEP bij Jump skilzz voor een avondje jumpen,  virtual reality, bowlen, obstikal skillz en chillen.

Even een kippenhok in de hal maar de organisatie verliep vlekkeloos.  Aanmelden, naar  Patrick,  schoenen uit, anti glippersokken aan en de hal in.  De A & B’s gingen  met de instructeur naar de Obstikal  attributen voor uitleg om later zelf aan de slag te gaan.

De meiden zagen het niet zitten,  geblesseerd en/of te zwaar, die gingen dus ook de Jumphal in.  De jongens gingen wel de uitdaging aan. Na 1,5 uur hadden zij het ook wel gehad en gingen nog even jumpen.

De andere kinderen hebben zich vermaakt met alle jump-attributen, maakte  salto’s, koprollen,  speelde trefbal op de trampolinebanen. Tussendoor wat drinken beneden.

Na een uur gingen er nog groepen naar boven voor bowlen en virtual reality spellen en na 2 uur was de energietank wel goed als leeg.  Alle schoenen en jassen  weer aan (nog wel wat sokken over),  zakje chips  halen bij de balie en naar huis.

Leuk dat jullie er waren en tot de volgende keer! De foto’s staan op de besloten FB site “Feco BEP Woudenberg Pinksterkamp”.

Namens Feco BEP, Patrick en Irma