Aangepaste coronaregels

Beste Beppers, wederom worden de regels aangepast. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie, net als wij, ook door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hierbij even een korte opsomming:

  • Het blijft toegestaan om binnen (met coronatoegangsbewijs) en buiten te sporten.
  • Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden tijdens het sporten als dit voor de sport nodig is.
  • Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden in de professionele- en amateursport. Er geldt een uitzondering voor personen die functioneel aanwezig moeten zijn (o.a. scheidsrechters, trainers/coaches, etc.) Mensen die rijden naar uitwedstrijden horen hier NIET bij. Zij mogen dus niet naar binnen.
  • Een coronatoegangsbewijs blijft verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder op binnensportlocaties, inclusief kantines, kleedkamers en andere faciliteiten. Ook hier geldt een uitzondering voor personen die functioneel aanwezig moeten zijn.
  • Voor sportkantines gelden de horeca-richtlijnen. Deze moeten dus verplicht om 20.00 uur sluiten. Een coronatoegangsbewijs (voor personen van 13 jaar en ouder) en een vaste zitplaats zijn verplicht.

Binnen afhalen mag zonder coronatoegansbewijs, maar met mondkapje.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan de regels houdt. Niemand vind het leuk, maar laten we proberen om elkaar met respect te blijven behandelen en zo snel mogelijk weer terug te keren naar ‘normaal’.

Namens het bestuur, Nicole.