Bestuursmededeling

Beste Beppers en overige belangstellenden, wij willen jullie graag het volgende laten weten:

Jeroen heeft de TC en het bestuur laten weten dat hij met ingang van het komende seizoen niet meer volledig inzetbaar zal zijn voor zijn staffunctie.

Wij zijn blij dat we na een aantal besprekingen de staf hebben kunnen uitbreiden met René Arnoldus. René was dit seizoen trainer/coach van de selectie van KIOS. René is 55 jaar en heeft al vele jaren ervaring als trainer/coach bij diverse verenigingen. René gaat, samen met Tim en Jeroen, de selectie onder zijn hoede nemen. Een mooie samenwerking die zal bijdragen tot ontwikkeling van een talentvolle selectie!

Aangezien het allemaal heel snel is gegaan en de vakantie is begonnen hebben we besloten om jullie via dit bericht op de hoogte te stellen. Wij kijken uit naar een mooi seizoen en wensen René, Tim en Jeroen veel succes.

Maar eerst wensen wij iedereen een fijne vakantie!

Het bestuur