Steenwerpen k.v.BEP

Zaterdagavond,  na de eerste thuiswedstrijden,  de tweede dag van de veldcompetitie, dat moeten  we vieren.  Niet groots maar gewoon met een simpel spel als steenwerpen.  Even gezellig samenzijn. Trouw top team achter de bar, Kim, Dik en  Luuk. Pieter en Patrick en Nick hadden de 5 velden voor de 10 teams met 5-6  personen geregeld.  De weersvooruitzichten waren herfstachtig maar het viel uiteindeijk erg mee met de buien. Muziekje aan, het stenen gooien kan beginnen.

Twaalf ronden  proberen het paaltje met dobbelsteen om te gooien, zoveel mogelijk punten bij elkaar gooien.  Baan  3 was goed voor een derde plek voor team  StEeHen en een eerste plek voor de Flamingo’s, waarbij Beau met een top score van 12 en de beide Puntjes voor het merendeel van punten zorgde.  En mooie tweede plek voor team Youp.

Weer een gezellige afsluiting van de  korfbalzaterdag.

FeCo Bedankt  voor de organisatie.