Uitslagen 11 en 12 februari

Benieuwd naar wat de teams hebben gedaan afgelopen weekend? Bekijk de uitslagen op de Uitslagendienst van Antilopen.

Wat deden de ploegen afgelopen weekend?

De F2, E2, D2 en B2 hebben de punten binnengesleept afgelopen weekend. Ook BEP 3 en 4 hebben twee punten behaald. BEP 2 heeft geknokt voor een gelijkspel. Ook BEP 6 moest genoegen nemen met één punt. De overige ploegen hebben helaas niet gewonnen. Alle uitslagen zijn te vinden op de Uitslagendienst van Antilopen. Vul in de zoekbalk ‘Bep, Purmerend’ in. Dan komen alle uitslagen van afgelopen weekend in beeld.

Verslagen

Iedere week schrijven onze leden hoe hun wedstrijd is verlopen. Was het een spannende wedstrijd tot het einde, was de uitslag al snel duidelijk of zijn er nog bijzondere dingen gebeurd binnen de lijnen? Lees de verslagen in het clubblad.