Annouska van Gemen nieuwe jeugdvoorzitter

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Annouska van Gemen en ik ben de moeder van Lucas uit de B3. Ik ben eigenlijk nog niet zo lang bij BEP betrokken, maar heb me vanaf het begin heel welkom en thuis gevoeld bij de vereniging. Na een oproep in het krantje voor nieuwe jeugdcommissieleden verleden jaar heb ik mij aangemeld en nu mag ik als nieuwe voorzitter deze week het voorwoord in het clubblad schrijven.

Als voorzitter zal ik jullie aanspreekpunt zijn en mijn best doen om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, of in ieder geval door te spelen aan de juiste personen.

Deze week heb ik alle wedstrijden van de jeugd in de Beuk kunnen bekijken en ik heb heel veel zeer enthousiaste kinderen gezien die echt hele leuke wedstrijden hebben gespeeld.

Namens de JC,
Annouska