Pluim(en) voor vrijwilligers:

1) Elke week leveren de wedstrijdsecretaressen Karin Wiggerink en Melanie Zilvold weer een topprestatie om alle teams compleet te laten vertrekken. Zo ook deze week. Melanie kreeg maar liefst 4 afberichten van de A3 te verwerken. Twee op maandag en twee op donderdag. Normaal heeft de A3 al een krappe bezetting, maar nu werd het extra lastig. Ook omdat alle ploegen die een invaller konden leveren ongeveer tegelijkertijd moesten spelen. Toch is het Melanie na heel veel bellen en appen gelukt om een compleet team op de been te krijgen. Met drie invallers van de C2, één van de B3 en een oud lid is het toch gelukt. Anoek, Jens, Marlou, Lucas en Nikita bedankt voor het invallen. Jullie hebben prima gespeeld en ons erg geholpen. Namens de A3, Martin de Boer

2) Dit weekend ‘zit’ ook de omroeper een stuk comfortabeler, de ‘omroeper’ hoefde niet meer zielig achteraf in een hokje te zitten maar door de technische inbreng van Erik Terpstra was het nu mogelijk aan de zijde van de jury tafel plaats te nemen.

3) De Jury-tafel die alle thuiswedstrijden van BEP 1, A1 en B1 gevuld zit. Een groep beppers die er elke keer weer voor zorgen dat de tijd, klok en alles wat hierbij komt kijken goed en eerlijk verloopt.

4) Aangevuld met de inbreng van de Zaalcommissie die ieder weekend zorg dragen voor alles wat nodig is om de wedstrijden te spelen. Soms onzichtbaar maar wel belangrijk en niet altijd leuk als mensen het toch heel lastig vinden hun buitenschoeisel binnen uit te trekken. Vervelende discussies die de zaalcommissie niet altijd in dank wordt afgenomen.

Petje af, of schoentje uit, voor al deze, en andere(!), BEP-vrijwilligers, die elke dag in de weer zijn.