Kampioenen!!!

Veel gebeurd dit weekend. De ontknopingen komen echt in de staart van de competitie. We beginnen bij zaterdag: onze D3 wisten het kampioenschap binnen te slepen. Wat een feest voor de kinderen, coaches maar niet te vergeten het publiek. In groten getalen waren zij aanwezig om onze toppers naar de overwinning te schreeuwen. Bloemen, medailles, toespraken, applaus, champagne en taart want dat hebben ze verdiend en dat hoort bij een kampioenschap!

Het was nog niet voorbij want ik ben net terug uit Diemen daar kon onze BEP 6 kampioen worden. Er moest wel gewonnen worden. Het begon moeizaam maar toen onze diesels op gang waren wonnen ze uiteindelijk de wedstrijd met mooie cijfers. Hier ook weer bloemen, toespraken en een drankje. Toppers van BEP 6 gefeliciteerd na Bep 7 sluiten jullie mooi aan. Alsof het nog niet genoeg is kan volgende week.

BEP 5 en de E2 kunnen dit rijtje komend weekend nog compleet maken. We zullen zien want het is altijd leuk om kampioenen te huldigen.

En ik hoop dat ik volgende week niet alleen kampioenen kan huldigen!

Loes