BEP-Quiz succes

Een avond om lang over na te praten: de BEP-quiz, georganiseerd door Corina en Inge. Wat een werk, wat een diversiteit aan vragen, wat een mooie (slapstick) filmpjes, wat een zweetdruppels, en wat hebben we gelachen. 90 leden, verdeeld over 19 teams, zorgden voor een uitverkochte kantine.

Er waren zeven ronden af te werken, met twee pauzes ertussen door:

  1. De ‘Ogen’-vragen
  2. De BEP-vragen 1
  3. De video-filmpjes, door en over BEP-leden
  4. De BEP-vragen 2
  5. De Muziek-vragen
  6. De ‘Object’-vragen, en
  7. De ‘Sponsor-filmpjes’-vragen.

En, als extraatje, de ’Bloopers’, en deze fragmenten zorgden voor grote hilariteit. Maar ook het door Joost, Ger en Enrico uitgevoerde onderdeel ‘Hooghouden van een voetbal’ was hilarisch en een  klip-en-klaar bewijs dat zij terecht voor korfbal hebben gekozen.

Belangrijk was dat de onderdelen zodanig waren gekozen dat zowel jong als oud probleemloos mee konden doen.

Dank natuurlijk aan Corina en Inge, maar ook aan de jury (corresponderen was niet toegestaan, maar ook niet nodig): Laura, Eline en Yara. En natuurlijk de uitgebreide bar-crew, die nat en droogje weer perfect verzorgde.

Ohja, er waren ook winnaars: 1. Het kippenhok, 2. De Kaalpannen, 3. Forever28. Zie voor totale uitslag hierboven.