Oets, een echte BEPPER!

Bij BEP doen we ook nog andere dingen dan korfbal. Jawel, feesten dat klopt maar bij BEP wordt er ook gebridged, gebiljart en geklaverjast. Bij de laatste groep kennen wij een gezicht dat binnen BEP niet meer weg te denken is. Niet alleen bij de klaverjas maar gewoon bij heel BEP een pure BEPPER zullen we maar zeggen.

Een heerlijk mens, no-nonsens en altijd bereid om iets te doen. Oets en wie kent Oets nou niet.

Oets gaat na jaren afscheid nemen van de klaverjascommissie. Het gezicht van de klaverjassers, de koffie, het drankje en de prijsjes alles werd door Oets geregeld. Oets, je ben geweldig voor onze club en we hopen dat we je nog vaak aan de zijlijn van het veld mogen zien want jij bent één van onze trouwste supporters. Bedankt Oets voor de inzet bij de klaverjassers maar vooral bedankt omdat je een BEPPER bent!