Wild West Party geslaagd!

Afgelopen zaterdag hebben wij een geweldige namiddag en -avond beleefd. De weergoden waren ons goed gezind en bijna iedereen had wel een cowboy of indianen outfit aan. Het BEP terrein was omgetoverd tot een ware saloon met een jail, fotohoek. Verder was het net Slagharen pretpark met pony’s en paardentrailer. Overal waren activiteiten met het thema wild west.

‘s Middags waren vooral de ouders, opa’s, oma’s en kinderen actief. Daarna werden buiten aan de grote tafels in het zonnetje de buiken gevuld met patat en snacks. Begin van de avond druppelde de selectie, trouwe supporters, de oudere jeugd, vrienden en ouders binnen. Zo wisselden ze elkaar een beetje af. Dj mitta verzorgde de muziek en is daar zeer goed in geslaagd! Hij voelde de sfeer goed, verzoekjes werden ingewilligd en de voetjes gingen van de vloer. Aanrader om te boeken voor feesten en partijen!

Ook de oudere Beppers probeerden de spellen uit, gooiden met hoefijzers en ramden op de spijkers. Zij klommen op de mechanische stier, speelden een potje bierbanken, gingen lasso werpen op de foto en vooral ook elkaar uitdagen met armpje drukken. Verder werd de avond gevuld met chillen en dansen tot de klok 0.30 uur sloeg.

Iedereen ging naar huis of vertrok naar de stad om nog verder te feesten. Wij als Feco zijn tevreden over de opkomst (bijna 150 Beppers), de sfeer en gezellige middag en avond! Met Tom gaat het overigens goed na de val van de stier. Hoe het met de andere geblesseerde is weet ik niet. Maar hopelijk kan iedereen nog het korfbalseizoen afmaken.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme, zo blijft het voor ons leuk om iets te organiseren!
De Feco.