Zwerfvuilovereenkomst BEP en Gemeente

Afgelopen week hebben wij een overeenkomst getekend met de gemeente om zwerfafval te gaan verzamelen in de Molenkoog. De verdere details en de kick-off moeten we nog uitwerken maar in grote lijnen komt het er op neer dat wij als club regelmatig deze wijk in gaan om het aanwezige zwerfaval te verwijderen.

Hiervoor ontvangen we een subsidie vanuit het Nedvang fonds. Ons streven is om hier in juni al een start mee te maken met een bijeenkomst in het clubhuis en aansluitende een eerste ronde door de wijk te lopen. Het mooie van deze activiteit is dat we het met heel veel mensen tegelijk kunt doen en onze club kennende zal het geen probleem zijn om de Molenkoog snel tot de schoonste wijk van Purmerend te laten behoren.

Ik heb momenteel 20 grijpers (10 voor kinderen en 10 voor volwassenen) in het clubhuis staan en ik hoop dat dit gelijk de eerste keer er te weinig blijken te zijn. Verdere informatie volgt, maar als je nu al vragen hebt laat ons dit dan weten.

Namens het bestuur,

Jan Punt.