BEP F1 – ZKV F1

We moesten vandaag tegen ZKV. Daar hadden we met het BEP toernooi ook tegen gespeeld. We hadden toen verloren dus we wisten dat ze goed waren. We kwamen al snel 0-3 achter en dus mocht de super speler erbij. ZKV was heel goed. Er was een lange jongen en die zat overal tussen waardoor het voor ons heel moeilijk was om goed over te spelen.

Het gaat elke week beter met vrij lopen en verdedigen. Goed de bal naar elkaar gooien is ook nog best lastig. Maar dat gaat ook elke week wel beter. We hebben helaas niet gescoord vandaag en 0-17 verloren. Maar we hebben wel heel erg ons best gedaan en gelukkig ook wel plezier gemaakt. Het is wel jammer dat we niet 1 doelpuntje gescoord hebben.

Volgende week zijn we vrij en we kunnen dus 2 keer trainen voor de volgende wedstrijd. Dan gaat het vast weer een beetje beter.

Groeten van Tijn.