Sporting Andijk F1 – BEP F1

Het was even spannnend of Jente kon meedoen, maar gelukkig was ze aanwezig. Al snel na een mooi samenspel is het 0-1 Maar we krijgen een snel tegendoelpunt. Gelukkig komen we goed terug 1-2 Na wat pogingen wordt er weer gescoord. Mooi samenspel en weer een punt. We pakken de bal goed af. Maar met een tegenspeler meer wordt het wel wat lastiger. Prachtig samenspel en weer een punt. Rustig rondspelen en dan een punt!

Coach geeft mooi aanwijzingen tijdens de rust. “We moeten wel goed op blijven letten en bij je mannetje blijven. En ga alleen op de korf schieten als je echt denkt te kunnen gaan scoren. Het hoeft niet van heel ver.

Wat zijn ze lekker op stoom! Ze blijven goed samenspelen en steeds proberen en dan ook nog scoren. In het derde kwart krijgt het team een missie. We gaan nu proberen om te zorgen dat Gwen ook gaat scoren, dan heeft iedereen in deze wedstrijd gescoord. Super hoe de rest van het team zo hun best doet om te zorgen dat Gwen kan scoren. En het is gelukt!!

Het laatste kwart gaan ze zich focussen op snel overgooien en dichterbij staan als ze overgooien. Het lukt ze wel goed om sneller te gooien, met de aanwijzingen van de coach “1-2-gooi” Door het snelle spel weet Bep nogmaals te scoren en verlaten we zeer tevreden Andijk met 1-17.