BEP B2-OKV B1

Afgelopen zaterdag speelden we een wedstrijd tegen OKV. We begonnen met de vakken Jim, Pascal, Marlou en Marit in de aanval en in de verdediging Lucas, Sem, Yara en Anais. Al snel werd er gescoord door OKV en Marlou maakt met een afstandsschot snel weer gelijk, 1-1. Vlak daarna scoort Sem de 2-1 met een afstandsschot en Anais scoort de 3-1 met een doorloopbal. Jim scoort de 4-1, Pascal scoort de 5-1 en Sem de 6-1, dat gaat Wedstrijdverslagen lekker! Ik krijg een bal op mijn vinger en deze is meteen dik. Tessa komt voor mij in de plaats en zij scoort de 7-1. Vlak voor het einde van de eerste helft scoort OKV de 7-2 RUST

Na de rust scoort OKV de 7-3, 7-4 en 7-5 en lopen ze heel erg snel in. Lucas wordt gewisseld voor Dion. Tessa maakt 8-5 met schot van afstand en OKV komt terug naar 8-6. Sem scoort vervolgens 2 strafworpen en OKV maakt ook nog een punt, 10-7. Vlak voor het einde maakt Marlou nog een punt, eindstand 11-7. Het was een leuke wedstrijd en we gaan op naar het kampioenschap. Groetjes, Marit