BEP B2 – AW/DTV B2

We moesten vandaag gelukkig binnen ivm het koude weer tegen AW/DTV. Het zou een spannende wedstijd worden omdat AW/DTV 3e staat en natuurlijk graag zou willen winnen van ons. Zoals we vaak doen scoren we snel na de fluit en ook nu scoorde Timo met een mooie doorloopbal 1-0. Snel scoorde Tom daarna 2-0 met een mooi afstandsschot. AW/DTV scoorde niet al te snel daarna 2-1 zo dat ze wel in de buurt van ons bleven. We gingen nog sneller spelen en Anoek scoorde 3-1 met een doorloopbal. Het was een spannende wedstrijd en we gingen redelijk gelijk op maar gelukkig scoorde Bente met een mooi afstandsschot 4-1 maar snel daarna een 4-2 van AW/DTV. Zo gingen we ook de rust in.

We kwamen met veel zin weer op het veld en gingen weer snel van start en al snel scoorde Tom met een afstandsschot 5-2. AW/DTV had gewisseld en een kleine jongen kwam in het veld tegen Anoek. Dat was wel een groot verschil en leuk om te zien. Maar hij was wel heel snel. Na meerdere schoten die er helaas niet ingingen scoorde Marit toch 6-2 en ook Jente scoorde snel erna met een afstandsschot. Het was en leuke en spannende wedstrijd en iedereen deed echt goed hun best. Eind stand 7-3 😊

Groetjes Bente