BEP D 1 – KIOS D1

Om half een gingen we beginnen met korfbal In de eerste half stonden Daan Jens Jinte en Sofie in de verdediging. Maurits Björn Elin en ik In de aanval We begonnen goed met snel te korfballen In het eerste kwart hebben we vier keer gescoord Eerst een mooie doorloop bal van Maurits Daarna scoorde elin met een snelle aanval Björn scoorde met een afstand schot En Björn met een goede doorloop bal Daarna gingen we wisselen Daarin scoorde we twee keer Een keer Daan met een snelle aanval Jens maakt een mooi punt Daarna was het rust.

En in de verdediging stonden Lieke Anne Daan en Jens In de aanval stonden Björn Tygo Elin en ik zelf Binnen een minuut kregen we een tegen punt Maar wij scoorde gelukkig weer twee keer Tygo Toen kregen we weer een tegen punt Maar Tygo maakte gelukkig weer een punt Daarna kregen we nog drie tegen punten Maar Daan maakt er gelukkig 9-5 van en dit was ook de eind stand Weer één wedstrijd gewonnen We hebben goed samen gespeeld

Groeten van do