ZKC B1 – BEP B1

Wij moesten vandaag tegen ZKC spelen, hiervan hadden wij op het veld al 2x gewonnen, maar we moesten ze vooral niet onderschatten. Het was al snel 1-0 en Sem maakte daar 1-1 van. Kyan scoorde daarna zijn afstandsschot 1-2 en hij scoorde nog een keer 1-3. ZKC kwam terug en maakte de 2-3 en 3-3. Jim maakte de 3-4 en toen kregen we een strafworp tegen die ZKC scoorde, 4-4. Yara en Marlou maakte gelukkig 4-6 en Jim scoorde zijn vrije bal nog net voor rust, 4-7 Rust

Kyan scoorde weer, 4-8 en Yara en Marlou scoorde ook weer, 4-10. Kyan en Jim scoorde allebei hun afstandsschot, 4-12. ZKC scoorde toen ook, 5-12. Sem scoorde ook weer, 5- 13. Dion en Yara werden gewisseld voor Marit ter Haak en Timo. Kyan scoorde nog een doorloopbal,5-14. En ZKC maakte hun laatste doelpunt,6-14. Timo maakte ook nog een doelpunt, 6-15. Timo, Marit en Rosalie bedankt voor het reserve staan en invallen!

Groetjes, Mijntje