BEP B1 – MIA B1

 

We moesten dit keer uit bij Mia. Toen we daar aankwamen hebben we even gezellig met het team gezeten en zijn we daarna gaan schieten op een paal. We begonnen met de warming up en met inschieten de scheids floot. Dus we stelden ons op met in de aanval: Timo,Kai,Rosa,Yara en in de verdediging: Jens,Kyan,Isis,Mijntje en op de bank zaten Bente en Tom. De Tegenstanders stelden zich ook op en alles staat fluit de scheids in we zijn begonnen. Verdediging zat goed in de lijnen waardoor de bal onderschept was en ze hem met ze alle opbrachten naar de aanval. Onze tegenstanders waren erg van de lijnen verdedigen waardoor de bal soms moeilijk te gooien was. Timo maakte een mooie actie deze zat helaas niet maar er werd een strafworp gegeven en Timo mocht hem nemen hij maakte het eerste doelpunt. 0-1.

De bal ging weer naar de andere kant en de tegenstanders krijgen een kans en ze scoorden 1-1 wisselen van vakken. Wij mochten weer aan de bal veel kansen gehad en veel de afvang waardoor we 2de kansen hadden er kwam een overtreding van Mia dus Bep had een vrije bal iedereen stond er klaar voor op dat moment vroeg Mia een time-out aan. Na de time-out mocht bep de vrije bal nemen Isis scoorde hem mooi 1-2 Mia aan de bal en ook hun kwamen weer aan een schot die er in zat 2-2.

Bep mocht weer aanvallen en met de heren voor en de dames onder kwam timo met een mooie combinatie samen met Kai tot een doelpunt 2-3 Mia scoorde en werd de 3-3. Als bep weer aan het aanvallen is schiet Kyan van ver een mooi afstandsschot die erin zat dus de 3-4 werd. We bleven een tijdje voorstaan maar Mia kwam terug waardoor de 4-4 werd. Wij kregen het moeilijk met actie te krijgen waardoor we veel plaats fouten kregen en Mia zelf weer aan de aanval kwam en de 5-4 scoorde maar ook de 6-4 en de 7-4. Wij lieten het niet hier bij en Jens ging voor zijn doorloopbal en krijg een strafworp mee waardoor die een vrije kans had maar Mia renden te vroeg in waardoor Jens er nog een mocht nemen en deze scoorde die 7-5. We hadden de rust.

Na de Rust mochten wij beginnen met de bal Krijgen weer veel kansen maar jammer genoeg gingen ze er niet in waardoor de bal weer in het andere vak kwam en ze tot scoren kwamen waardoor de 8-5 werd gemaakt. Jammer genoeg vielen de ballen er niet in bij bep na paar keer te kunnen schieten kreeg Mia de bal en kwam weer tot een actie en maakte de 9-5 Mia scoorde veel en kwam weer tot een doelpunt de 10-5 later kregen ze ook de 11-5 Bente en Tom kwamen er in voor Kai en Rosa en stonden in de aanval. Met de heren onder en de dames voor kwam Bente er langs en kreeg ook zij een strafworp mee. Deze scoorde ze en werd het 11-6. Mia scoorde snel daarna de 12-6 MIjntje mooie actie en kreeg een strafworp mee en ook zij scoorde die en werd het 12-7 Mia kwam weer tot een doelpunt en werd het de 13-7 en daarna weer door mia de 14-7 Rosa kwam er in voor Yara en later kwam Kai er in voor Jens.

Mia kreeg nog paar kansen en maakte onder andere de 15-7 de 16-7 en de 17-7 met nog 3 minuten op de klok nam bep nog een aanval en kreeg Rosa de bal en schoot ze hem en deze zat er in 17-8.Na dit doelpunt is er nog paar aanvallen van beide ploegen geweest maar beide hebben niet gescoord. De scheids floot af en dit was einde wedstrijd. Na de wedstrijd gingen we met het team na bespreken en we waren er mee eens we hadden veel plaats fouten maar we schoten ook veel. Dit was het verslag. Kyan en Tom bedankt voor het reserve zitten. Johan bedankt voor het coachen.

Groetjes Yara Brouwer