DE MEERVOGELS A1 – BEP A1

Vandaag moesten wij tegen de Meervogels in Zoetermeer. Op een erg groot veld begonnen we in de aanval met Mitchell,Sylvia,Lotte en Dion. Verdedigend beginnen Floortje,Lois,Jeroen en Jari. De eerste punt werd gemaakt door Mitchel en na een punt tegen scoorde Jari de 1-2. Na 3 punten tegen maakte Floortje 2 punten een maakte de score 4-4. Na 2 punten tegen scoorde Jeroen met een afstandsschot en daardoor werd het 6-5. Kort daarna maakte Loïs het gelijk met een bovenhandse dlb.

Na weer een punt tegen scoorde Lotte een vrije bal die prachtig werd aangegeven door Dion daardoor werd de score 7-7. We gingen de rust in met 8-7. Ondertussen konden de ouders thuis even koffie halen om daarna weer verder de wedstrijd te kijken doormiddel van de snel opgezette live stream.

De tweede helft begon met een punt tegen. Kort daarna scoorde Lotte 9-8. We kregen weer 3 punten tegen voordat Lotte een stippie scoorde. Tom kwam er in voor Jeroen en Esmee voor Lotte en Lotte werd door gewisseld voor Loïs. Tom scoorde een mooie afstandsschot en maakte het 14-10 en Sylvia scoorde onze laatste punt en zo werd de eindstand 16-11. Het wilde zaterdag niet helemaal lukken, maar volgende week gaan we er weer voor. Esmee en Tom bedankt voor het invallen.

Groetjes Dion.