Foto: Frank de Neling

Verslag A1

Net als bij BEP 2 zat in de A1 het schrijven van een verslag en die op tijd aanleveren nog niet helemaal in het systeem. Dat kan natuurlijk gebeuren. Benieuwd naar het verslag van de A1? Lees ‘m hier!

Eerste helft

We begonnen deze warme zaterdagmiddag met Jens, Jens M en Bente op de bank. We begonnen niet zo sterk en werden meteen gestraft, want we kwamen 0-3 achter. Gelukkig kreeg Tygo een strafworp mee en stond het 1-3. Het was zo warm dat we een drinkpauze hadden na 15 minuten. Na deze drinkpauze kwamen Yara en Rosa sterk terug. Nu was de stand gelijk. GG scoorde voor rust nog 2 ballen en Jens kwam erin voor Tygo.

Na de rust

Na de rust ging het niet veel beter. We kregen vrij snel 2 doelpunten tegen. Rosalie scoorde een mooie bal onder de korf, 4-7. GG scoorde nog een bal en hierna kwamen er weer 2 wissels. Sara ging eruit voor Bente en Kai ging eruit voor Jens M. We zaten nog steeds niet lekker in de wedstrijd en hierdoor kon GG doorgaan met scoren. GG scoorde 4 keer maar Yara en Rosalie scoorde allebei ook een keer. De tussenstand was hier dus 6-12. Na deze doelpunten was er weer een drinkpauze. We hoefde nu nog maar een kwartiertje in deze hitte te spelen. Na de drinkpauze scoorde Roan een mooie bal en Rosalie weer een korte kans, 8-12. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoorde GG nog 3 keer. De eindstand was 8-15. Volgende week spelen we uit tegen OKV. Hopelijk zitter we dan goed in de wedstrijd.


Groetjes,
Jens van Eerde