Rabo ClubSupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving
Je kunt tot en met 26 september stemmen op jouw favoriete club. Hoe meer stemmen er op de vereniging worden uitgebracht, hoe hoger het bedrag is dat we ontvangen. Stem ook!

Sport

Korfbalvereniging BEP in Purmerend is er voor jong en oud. Topsport en recreatief. Naast korfballen in verenigingsverband, worden veel activiteiten voor de jeugd van Purmerend georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi en BEP in de Wijk, waar we kinderen in Purmerend kennis laten maken met korfbal. Voor de jeugdleden worden ook diverse activiteiten, buiten het korfbal georganiseerd, zoals het jaarlijkse kamp in Woudenberg.

Ons doel

Met de bijdrage van de Rabobank kunnen wij sport en spelmaterialen voor onze jeugd aanschaffen, wat zowel gebruikt kan worden voor onze eigen leden als de jeugd in Purmerend die meedoen aan de activiteiten van KV BEP.

Hoe kan je stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. In de app kan je via service – lidmaatschap een (gratis) lidmaatschap starten. Daarna kun je jouw stem uitbrengen. Meer informatie hierover vind je op de website van de Rabobank.