Verslag BEP 2

Het nieuwe veldseizoen is inmiddels begonnen. Voor de ploegen betekent dit niet alleen dat de wedstrijden weer gespeeld gaan worden. Ook andere taken moeten worden vervuld, zoals het fluiten van wedstrijden en draaien van kantinediensten. En dat niet alleen, want ook de verslagen moeten weer geschreven worden. Zo kunnen alle trouwe Beppers teruglezen hoe de wedstrijden zijn verlopen.

Na zo’n zomerstop is het natuurlijk weer even inkomen. En die hitte van de laatste dagen zorgt ervoor dat je nog met de zomer in je bol zit. Als gevolg daarvan heeft onze Daniek van BEP 2 het verslag per ongeluk te laat ingediend voor het clubblad. We willen jullie dat verslag natuurlijk niet ontnemen, dus bij deze.

Wedstrijdverslagje van het 2e

Lieve Beppers,

Welkom bij het wedstrijdverslagje van het 2e. De eerste van het nieuwe seizoen! Afgelopen weken stonden in het teken van selectie trainingen, oefenwedstrijden en een team weekend!

Trainingsweekend

Zo begonnen we in augustus met een grote groep spelers aan de selectie procedure. Na wat flinke sprintjes en oefenwedstrijden, sloten we dit af met een team weekend in Tilburg. Hier hadden onze trainers Pieter en Youp een ranking the stars quiz voorbereid en hadden we de volgende ochtend (voor onze oefenwedstrijd) een lekkere hardloopsessie door zanderige duinen. Waar overigens niet iedereen even blij mee was en er ook nog een aantal verdwaald raakte. Daarna hadden we nog een oefenwedstrijd tegen KOAG, waar we iets vermoeid mee begonnen, maar ondanks dat toch nog wat mooie momenten creëerden om op voort te bouwen.

Afvallers

Helaas zoals bij iedere selectie procedure zijn er ook afvallers en de week erna werden dan ook de uiteindelijke teams bekend gemaakt. Nooit leuk, omdat iedereen altijd erg zijn best doet, maar ook dit hoort erbij.

De wedstrijd

Daarna zijn we bij het 2e vooral aan de slag gegaan met een nieuwe manier van spelen. Na heel wat verkeerde pases en looplijnen, wordt het steeds iets beter en raken we steeds meer aan elkaar gewend. We gingen daarom ook vol vertrouwen de eerste competitie wedstrijd tegen OVVO in. In de aanval begonnen; Tim, Niels, Isabel en Lonneke. In de verdediging begonnen we met Aris, Sem, Daniek en Esmee. Al snel volgde de eerste doelpunten d.m.v een afstandsschot van Tim en de beroemde Lon-bal. OVVO had het ook vooral zwaar door onze rebound koning Aris, die zowel in de aanval als verdediging veel ballen afving. Zo hadden hun veel één schots aanvallen en konden wij met dat vak veel herhalen. Met een doorloopbal van Daniek en nog een aantal mooie afstandsschoten van Lonneke, Sem en Esmee werd de ruststand 6-2. Dit had eerlijk gezegd al een veel groter verschil moeten zijn, maar met een gevoelstemperatuur van 40 graden, konden we hier mee leven.

Tweede helft

In de 2e helft werden Isabel en Niels gewisseld voor Bodyn en Luke. Hierdoor kwam er weer wat frisse energie in het veld, waardoor Tim nog een goal wist te maken en Lonneke er nog wat nekschoten in legde. Ook Sem en Esmee schoten er nog wat ballen in. Uiteindelijk maakte Bodyn nog een mooie doorloopbal, waardoor de eindstand 12-6 voor ons werd. De eerste puntjes op het nieuwe veld zijn dus binnen!

Graag willen we het publiek bedanken voor alle support langs de lijnen! Nu we wat dichter bij de kantine liggen met het veld is dit ook meer te horen! We hopen jullie volgende keer natuurlijk weer te zien!

Liefs,

BEPPIE 2❤️