BEP B1 – ODIK B1

Aanval: Timo, Kai, Yara en Rosa Verdediging: Luuk, Jens, Isis en Bente Deze week moesten we tegen Odik. Vorige wedstrijd hadden we met 2 punten verschil van ze verloren, maar we hadden zeker kans om deze keer wel te winnen. Voor de wedstrijd was er een beetje gedoe, want de scheidsrechter was er niet. Gelukkig wilde Johan Wiggerink (heel goed) invallen. De wedstrijd begon en gelijk scoorde Timo. Odik scoorde ook vrij snel. Toen het andere vak in de aanval kwam maakten Jens en Isis allebei een doelpunt. Gelijk erachteraan scoorde Odik weer. Daarna duurde het even voor er een doelpunt viel helaas scoorde Odik twee doelpunten achter elkaar waardoor we achter stonden. Bente zorgde er daarna weer voor dat we gelijkkwamen. Odik scoorde weer wat de stand op 4-5 bracht. Daarna scoorde Timo en Luuk allebei een korte kans. Odik maakte weer een doelpunt.

We bleven de hele tijd gelijk op gaan waardoor er niet echt een gat ontstond. Maar toen eindelijk scoorden Yara en Kai allebei. Dat bracht de stand op 8-6. Rust We gingen weer van start en gelijk scoorde Jens. Toen duurde het weer even voordat er gescoord werd, maar na een tijdje scoorde Odik weer. De stand was toen 9-7. Eindelijk lukte het om het verschil groter te maken toen Timo en Yara scoorden. Timo was zo goed op dreef dat hij zijn tegenstander ook nog eens blokte. Bodyn en Jordy moesten weg naar hun eigen wedstrijd dus Jeroen nam het over. Odik scoorde weer, maar daarna maakten Timo, Isis en Bente allemaal weer een doelpunt. Wat de stand op 15-9 bracht. Het verschil begon steeds groter te worden. Odik scoorde weer 2 keer. Isis en Jens maakten allebei een doelpunt. Toen Odik weer en daarna maakte Timo de 18-11. Het vak van Timo werd in de laatste minuut nog even gewisseld voor Rosalie, Mijntje, Tom en Jens Mesman. Rosalie, Tom en Jens bedankt voor het reserve zitten en Jeroen voor het coachen!

Groetjes, Rosa Leemhuis