CELERITAS A1 – BEP A3

Afgelopen zaterdag moest de A3 vroeg in Alkmaar zijn. Wij speelde om 10:15 tegen celeritas A1. We begonnen in de aanval met Luca, Geraldo, amber en Marit en in de verdediging met Max, Lucas, Dominique, belana met Marit als aanvoerder. 1e helft: We beginnen goed en scoorde meteen de 0-1 van Geraldo. Celeritas volgde met de 1-1 en 2-1. Dominique maakt snel daarna de 2-2 met een mooi schot. Het gaat daarna gelijk op. Amber, Max, Marit, Domeniqe en Belana maken de 3-3, 4-4, 5-5, 5-6 en 5-7. Daarna maakte Celeritas 2 punten. Valk voor de rust maakt luca nog een mooi punt. Rust Na de rust ging het bergafwaarts. Celeritas maakte het gelijk met 8-8. Daarna bleef het maar doorgaan tot 16-8. In de laatste minuut maakte Amber gelukkig nog een mooi doelpunt. We hebben de wedstrijd uiteindelijk verloren met 16-9. De wissels Rogier en Demi bedankt.

Marit ter Haak