BLAUW-WIT A1 – BEP A2

Nadat we goed hebben warmgelopen en hebben ingeschoten begint de wedstrijd en die beginnen we al meteen goed door een doelpunt van Sem 0-1. Yara denkt dat kan ik ook en scoort 0-2. Na de vakwissel scoren Kyan en Pauline allebei 0-4. We zijn hard aan het werken met zijn alle en dat zie je dan ook aan de doelpunten, Bart scoort 0-5. Dan een tegendoelpunt 1-5. Daarna volgen twee afstandschoten van Pauline en Marlou 1-7. Dit was een goede wedstrijd om balletjes uit te proberen, en dat werd ook gedaan. Er werden veel diepe ballen gegooid waar weer mooie kansen uit kwamen. Sem en Marit scoren allebei een afstandschot 1-9. Pauline is lekker op dreef en scoort een doorloopbal en een schot achter de korf 1-11. Tegen doelpunt 2-11. Vlak voor rust nog een laatste doelpunt door Bart uit een vrije bal 2-12. Rust

Na de rust scoort Marlou twee keer 2-14. Ook Marit en Sem zijn lekker bezig en scoren de 2-15 en 2-16. Daarna volgen een mooi doelpunt van Jim 2-17 en een lekker afstandschotje van Kyan 2-18. Dan wordt het vak van Kyan, Jim, Pauline en Marlou Wedstrijdverslagen gewisseld met Tom, Ivar, Esmee en Anais. Zo kon iedereen deze wedstrijd even spelen. Sem schiet ook de ene na de ander raak en scoort met een afstand schot 2-19. Dan scoort Blauw-Wit drie keer 5-19. Bart maakt nog een mooi balletje onder de korf 5-20 en Marit maakt een doorloopbal 5-21. Dan word hun vak Bart, Sem, Yara en Marit gewisseld voor Jim, Kyan, Pauline en Marlou. Doelpunt van de tegenpartij 6-21. Een mooi schot van Esmee zorgt voor 6-22. Weer een tegendoelpunt 7-22. Pauline maakt achter de korf een mooi doelpunt 7-23. Anais scoort een afstandschot 7-24. en als mooie afsluiter van deze ruime overwinning maakt Esmee een verdiende strafworp 7-25.

We hebben een leuke wedstrijd gespeeld en staan bovenaan in de poule dus goed bezig!

Groetjes Marlou