BEP A2 – AW/DTV A2

Het was een sombere dag. Het was regenachtig en vanwege de nieuwe Corona maatregelen mochten er geen ouders langs de kant staan. Al snel was het 0-1 daarna maakte Sem een doelpunt onder korf 1-1. 1-2. Tom scoorde vanuit een strafworp 2-2. Er werd weinig gescoord en we gingen de rust in met 2-4.

Na de rust werd het 3-4 met een strafworp van Anais. Er werd geruild Pauline voor Anais, Kyan voor Ivar en Jim voor Tom. Inmiddels was het 3-5 geworden. Yara maakte met een doorloop bal er 4-5 van. Pauline kreeg een vrije bal en de stand stond 5-7. Marlou kwam erin voor Yara. En Marit scoorde met een doorloop bal, stand 6-7. En met een strafworp van Marit staat het 7-7. Reuze spannend de laatste minuut vlak voor het einde scoorde de tegenpartij een doelpunt, eindstand 7-8. Jammer volgende keer beter.

Groetjes Pauline