ADOS C1 – BEP C2

Zaterdag 26 september. Het is heerlijk weer in Hoorn met een lekker zonnetje. Laat de wedstrijd maar beginnen 🙂 De scheidsrechter fluit even voor 11 uur voor het begin en om 11 uur gooit ADOS de bal al in de korf : 1-0. Hierna gaat de aanval heen en weer, maar onze Beppers krijgen de bal er niet in. Christiaan, Krista, Sam en Do krijgen kansen, maar het lukt niet. Maar dan na een dik kwartier spelen scoort Christiaan na een hele mooie aanval de 1-1. Nu zijn ze op stoom en scoort Jens twee keer snel achter elkaar. Het is nu 1-3. In de laatste minuut probeert Sam nog te scoren, maar helaas. Julia verdedigt nog een schot van ADOS en dan het fluitsignaal voor de rust.

Björn komt er in de tweede helft in voor Christiaan. Heel snel maakt ADOS 2-3, maar Björn maakt gelukkig nog sneller de 2-4 voor BEP! Christiaan komt er weer in voor Bente. Ze heeft te veel last van haar vinger. Het spel zakt nu een beetje in en het wordt 3-4. Spannend dus! Jens scoort met een doorloopbal de 3-5, maar een minuut later is het alweer 4-5. Het nieuwe veld van ADOS is glad trouwens, waardoor veel kids uitglijden. De spanning is er nog steeds! Krista gooit de bal naar Björn en hij scoort het zesde doelpunt voor BEP. Christiaan krijgt nog een kans, maar de bal rolt over de korf. Nu mist ADOS gelukkig ook weer. De verdediging is heel goed bezig. Jens krijgt nog een strafworp, maar helaas. Nog een paar minuten……Michelle schiet nog uit een moeilijke positie, maar de bal wil er niet in. Julia krijgt nog een kans, maar het blijft 4-6!

Leuke spannende wedstrijd! Goed gespeeld toppers!