DSO C1- BEP C2

(NAGEKOMEN VERSLAG) We moesten tegen DSO spelen een ploeg die onderaan bungelt. Onderschatten mochten we ze niet,we moesten voor elke bal hard werken en proberen zo min mogelijk plaats fouten te maken. Kai was er vandaag niet gelukkig speelde de B2 na ons en waren Tom en Fabian er om reserve te zijn. We begonnen goed aan de wedstrijd en de eerste 2 opdrachten van de coaches werden goed uitgevoerd. We kwamen op 0-3 voor door Sam Julia en Sjors. Helaas scoorde DSO ook 3 x voor rust dus we gingen rusten met 3-3. Scoren is de laatste weken ons probleem dus zo weinig proberen tegen te krijgen was de opdracht.

De coaches waren niet tevreden over het gooien en vangen want we maakten te veel plaats fouten. Helaas werd dit de tweede helft niet beter. We kwamen wel goed de rust uit en liepen uit naar 4-6. De doelpunten werden gemaakt door Sjors Sam en Lynn. Helaas scoorde DSO er in de laatste seconde nog eentje dus de eindstand werd 6-6. Volgende keer hopelijk een beter resultaat tegen DSO. Tom en Fabian bedankt

Gr lynn