BEP C2 – FURORE C1

Afgelopen zaterdag was het zo ver: De kanjers van de C2 mogen aantreden tegen het altijd lastige team Furore. Hier zaten een aantal bekende spelers in en een paar nieuwe. Aan het weer zou het niet gaan liggen, stralend blauw met een prima temperatuur. En natuurlijk: leuk publiek! Voor de wedstrijd was er nog enig overleg over de te spelen tijd. Meerdere personen waren namelijk groot voorstander van 2×10 minuten, uiteraard zonder rust. De scheidsrechter vond 2×25 minuten met rust een beter idee. Na het fluitsignaal begint de eerste aanval direct met een mooie opzet van Björn, die afgevangen werd door Sam, die er meteen ook even 1-0 van maakt. Ondertussen probeert Michelle haar schoenen te verkopen aan haar tegenstander, deze vraagt of hij even uit kan, wat Michelle ook even doet. De koop is niet door gegaan… Na de eerste aanval van Furore mag Bep het nog een keer proberen, Björn maakt een hele mooie doorloopbal. Het is 2-0 geworden.

Ondertussen is de livestream van de wedstrijd ook opgestart voor de mensen die thuis willen kijken hoe het gaat. Bij voldoende aanmeldingen is deze er volgende week weer. Natuurlijk is er na het tweede doelpunt gewisseld en mag het andere vak het gaan doen. Jens zet even de turbo erop, zijn tegenstander kan het niet houden, en maakt heel snel 3-0 en daarna ook 4-0 met mooie doorloopballen. Björn komt weer in de aanval en heeft de smaak te pakken, dus daar komt al redelijk snel de 5-0. Zo gaat het team ook de rust, op naar de toespraak van Edwin. Even lekker limonade drinken, peptalk van Luuk en weer door. Krista is eruit gegaan en Julia mag het gaan proberen. Na het onderscheppen van de bal bij Furore gaat Do in de aanval bij Bep. Na een mooie aanval maakt Sam deze af door een punt te maken, hoppa 6-0. Ondertussen heeft de scheids een beetje ruzie met zijn pen, deze heeft verloren en is stuk. Na een korte reanimatie kan de pen toch nog de wedstrijd afmaken. Bente geeft inmiddels in de aanval een heel mooi kort balletje aan Jens, deze maakt daar dankbaar gebruik van en het is 7-0. Op dit moment in de wedstrijd wordt de reporter even lastig gevallen door publiek van een ander team en mist zo 2 doelpunten. Het is 8-1. Do maakt een mooie omdraaibal 9-1.

De scheidsrechter geeft aan dat er nog 1 minuut te spelen is. Maar… geen doelpunten. De mensen langs de kant hebben genoten van het weer en de wedstrijd! Dames en heren goed gespeeld en tot volgende week! Het publiek!!