KVA A1- BEP A1

1 februari een bewolkte dag, 12 graden met af een toe een buitje. Na 3 weken geen verslag te zien hebben moest ik vorige week wel aan de noodrem trekken, dus vandaag een weekendje vrij en meteen maar aan mijn taakstraf begonnen. Waar was ik ook alweer? Owja het verslag moet over de wedstrijd gaan. Deze week is het slachtoffer Kva, een team onderaan de voedselketen. Na de winst vorige week op KZ staan we 3 punten los, 7 wedstrijden gespeeld en 7 gewonnen. Oftewel deze pot moet gewoon dik gewonnen worden. Alleen iedereen in het team had deze week pijntjes, Lotte zat met der voet, Mitchel met zijn schouder, Tom met z’n knie en Floortje had blauwe plekken van het fietsen.

Dinsdag hadden we een geweldig schotcircuit met voor de winnaar een zak spekjes. Met als winaars Lotte en ik. Mitchel en Sylvia hadden helaas 8 punten te kort, onderaan eindigde Jari met Floortje. (Volgens Jari was dit allemaal Floortje haar schuld, en als we eerlijk zijn was dat ook wel zo) De wedstrijd beginnen we als volgt, 1e aanval: Mitchell, Tom, Lotte en Pauline, verdediging: Jari, Heckman, Sylvia en Floortje, Bank: Jacky en Bart, tribune: ik.

De wedstrijd begint en door een mooie wegtrekbal van Mitchel staat het 0-1 en nog een korte kans van Mitchel maakt hij de 0-2. Heckman met een 1 2je scoort de 0-3. Floortje afstandschot 0-4 en daarna scoort kva er 2 wat de stand 2-4 maakt. Heckman met een uitwijkbal zorgt voor de 2-5. Sylvia creëert een strafworp die Jari erin gooit 2-6. Tom met een hele bijzonder pass naar Pauline dat maakt de stand 2-7. Pauline een wegtrekbal uit stand 2-8. Heckman gooit de bal erin met een korte kans 2-9. Kva antwoord terug 3-9. Afstandschot Lotte en nog een doelpunt van kva 4-10. Kva maakt nog 2 doelpunten 6- 10. Lotte een doorloopbal en daarna een vrije bal 6-12. Kva reageert 7-12. Rust!!

Heckman gooit de bal door en Jari maakt hem af 7-13. Kva scoort 8-13 en daarna Mitchel onder de paal 8-14. Jari met een korte kans 8-15 en Floortje ramt er nog 1 in 8- 16. Bart erin voor Heckman en Heckman weer voor Tom. Heckman scoort daarna meteen de 8-17. Lotte was er eigenlijk langs maar Mitchel besloot hem toch naar Pauline door te gooien en die knalt hem af 8-18. Nu nog een doelpunt van kva 9-18. Bart werkt hard en geeft Sylvia aan 9-19. Een korte kans voor Heckman 9-20. Pauline loopt uit de rug weg 9-21. Kva scoort er 2 stand nu 11-21. Lois komt erin voor Lotte en Pauline maakt de 11-21 en als beloning mag ze er meteen uit voor Jacky. Kva scoort 12-22. Bart gooit de bal door naar Floortje en die brengt de stand op 12-23. Kva scoort nog eventjes mee 13-23. Mitchel nog een korte kans en het staat alweer 13-24. Daarna een doorloopbal met 1 hand van Sylvia en een doelpunt van kva maakt het 14-25. Jari scoort van afstand 14-26. Mitchel nog een korte kan 14-27.

 

“Fuut…..fuut” einde oefening winst in de pocket. 8 wedstrijden gespeeld en 8 gewonnen. Op naar het kampioenschap zeg ik maar!!!! Jacky en Bart nog bedankt voor het reserve zitten.

Luke