VELOCITAS B1 – BEP B1

Sem en Kyan waren op wintersport, dus deden Jeroen en Timo mee. Velocitas kwam op voorsprong door een strafworp. Maar vlak daarna maakte Jeroen 1-1. Velocitas liep daarna meteen uit naar 4-1. Jeroen maakte er 4-2 van. Marit maakte een afstandsschot 4-3. Dion maakte het weer gelijk, 4-4. Velocitas scoorde twee keer: 6-4. Jim maakte de 6-5 door een strafworp. Velocitas maakte er nog 7-5 van en vlak voor rust scoorde Marlou een afstandsschot en gingen we de rust in met 7-6.

Na rust scoorde Velocitas 8-6. Marit maakte een doorloopbal waardoor het 8-7 stond. Jim scoorde de 8-8, maar Velocitas 9-8 en daarna de 10-8. We kregen weer een strafworp mee die Jim maakte 10- 9. Velocitas maakte er 11-9 van. Toen ging het hard en werd het 14-9. Dat was ook de eindstand. Reserves en invallers bedankt dat jullie mee waren.

Groetjes, Marit