BEP E1-OKV E2

Al voordat we aan de wedstrijd begonnen was het eigenlijk al een feestje: we waren weer compleet als team. Jinte hoorde vrijdag dat van de dokter dat ze weer mocht korfballen en zaterdag stond ze al weer op het veld.Super! Ook Dyllan was erbij, hartstikke leuk.

We begonnen gelijk goed: Dyllan maakte een mooie doorloopbal en maakte 1-0. Jinte kwam er gelijk achteraan met de 2-0 en de 3-0. Toen was de tegenstander ook wakker en maakte er 3-2 van. Dyllan maakte de 4-2, maar toen wist OKV tot 4-4 te komen aan het einde van het derde kwart. Dat werd nog superspannend! Dyllan en Jinte waren goed bezig met scoren, maar dat kon niet zonder Jill, Thara, Anouk en Lenny.

Snel overspelen, goed verdedigen en afvangen, iedereen werkte hard. Het ging steeds gelijk op, maar Jinte had wel zin om lekker te scoren na al die weken niet mee te kunnen doen! 5-4, toen weer 5-5….6-5 en gelijk weer 6-6…..De coaches riepen hard: rustig blijven!! Maar zelf konden ze dat eigenlijk ook niet want OKV deed ook erg zijn best. In de laatste minuut werd het 7-6 en dus hebben we weer gewonnen! De coaches hebben een prachtige beker gekocht voor een nieuw initiatief: de speler van de week. Elke week weer iemand anders. De primeur is voor Jinte, omdat het fijn is dat ze weer lekker mee kon doen. ’s Avonds ook nog samen oplopen als P’loeg van de week’, het was een echte korfbalzaterdag. Goed gedaan toppers