BEP C1-KZ C1

We starten met in de aanval: Yara, Timo, Mijntje en Jens. Inde verdediging Ramon, Roan, Linn en Rosalie. Reserve staan Marit en Jens. Bij de start heeft BEP direct de bal en gaat in de aanval. Balverlies en KZ gaat inde aanval. We krijgen een vrije bal en strafworp, helaas gemist. KZ scoort 0-1.Daarna scoort Yara met een afstandsschot 1-1. KZ scoort 1-2. Timo wordt naar het andere vak geplaatst. Jens scoort met een doorloopbal 2-2. Na een aantal keer balwinst en balverlies scoort KZ 2-3 en 2-4. Marit komt erin en scoort alsnel 3-4. Dan is het rust.

Na de rust gaan we er weer voor. KZ scoort 3-5. Na snel spel maakt KZ een overtreding en mag Mijntje een strafworp nemen en maakt 4-5. Weer gaat de bal heen en weer. KZ scoort 4- 6. Linn geeft een mooie aangeeft en Timo scoort met een doorloopbal 5-6. Weer de bal heen en weer en KZ scoort 5-7 en 5-8 en met een afstandsschot 5-9. Een doorloopbal van Marit maakt 6-9. Daarna scoort KZ nog 6-10 en 6-11.

Einde wedstrijd. Liefs Rosalie