BEP C1- HAARLEM C1

De wedstrijd begon met de eerste tegen doelpunt voor Haarlem, 0-1. Al snel scoorde Roan 1-1 en maakte Haarlem er 1-2 van. Tygo maakte een mooi afstandsschot en Maakte de stand 2-2. Haarlem maakte 2-3. Roan scoorde een strafworp en bracht zo de ruststand op 3-3. Bep kwam goed uit de rust en tygo scoorde een strafworp, 4-3.

Haarlem miste een strafworp maar maakten later toch 4-4. Sara scoorde 5-4 en in een spannende laatste minuut scoorde Lieke en Lynn nog 6-4 en 7-4. Bedankt Fabian, Jayden en Jinte voor het reserve zitten. Lieske.

KIOS C1 – BEP C1

(VERSLAG VAN 5 SEPTEMBER 2020) Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover De kinderen van de C1 mochten na een half jaar geen competitiewedstijd te hebben gespeeld weer aan de bak. We mochten naar Nieuw-Vennep om aan te treden tegen Kios. In de aanval begonnen Lynn, Sofie, Jens en Maurits. De verdediging bestond uit Lieske, Lieke, Roan en Tygo. Sara had vandaag haar reservebeurt. We kwamen met 0-1 voor door een mooi doelpunt van Jens. Helaas scoorde Kios uit een doorloopbal en stond het weer gelijk, 1-1. Kios scoorde nog tweemaal en we konden weer wisselen. Door goed samenspel en hard te werken in beide vakken konde we door nog twee doelpunten van Jens met een 3-3 gelijke stand gaan rusten. In de tweede helft is er hard gewerkt en konden we elkaar in de aanval steeds beter vinden. We hebben veel kansen gecreëerd maar helaas was de afwerking nog niet helemaal scherp. Kios kwam op voorsprong maar door een afstandschot van Lieke werd het 4-4. Helaas stond Lynn op de voet van haar tegenstander en ging ze door haar enkel. Sara kon daardoor ook nog even spelen. Beide ploegen hadden nog wel kansen op een winnende treffer maar er werd niet meer gescoord waardoor er een verdiend gelijkspel werd behaald. Volgende week speelt de C1 om 10:15 uur thuis tegen Haarlem C1. Lieke en Johan