BEP C3 – KVA C2

De wedstrijd begon met Bram, Brent, Michelle( van C2) en Anne in de aanval. Marc, Daan, Iris en Krisa( van C2) in de verdediging. 0-1 werd gescoord tegen Marc met een afstandsschot. 0-2 waas een doorloopbal tegen Daan. 0-3 was ook een doorloopbal maar dit keer tegen Brent. 0-4 was een doorloopbal tegen Bram. Toen was het rust. Michelle van de C2 werd gewisseld met Julia van de C2, e Krista van de C2 werd gewisseld met Do van de C2. De 0-5 is nog onbekend. 0-6 was tegen Marc. De 0-7 was tegen Bram. Toen werd Marc met Jens ( van de C2) gewisseld. De 0-8 was een doorloopbal tegen Bram en de 0-9 was een doorloopbal tegen Jens (van de C2).

De wedstrijd was toen bijna afgelopen en B.E.P kwam toen nog 1 keer i de aanval maar scoorden net niet… de scheids floot af en het spel was klaar. KVA C2 had gewonnen van Bep C3.

Anne Lijesen