BEP C3 – Stormvogels C1

De begin-opstelling van vandaag is: Michelle, Do, Christiaan, Nils, Mark, Jayden, Bente en Krista. Helaas is coach Demi ziek, maar gelukkig wil Cassandra deze taak op haar nemen. Waarvoor veel dank! De scheidsrechter fluit om 15.55 uur voor het begin van de wedstrijd. BEP gaat meteen in de aanval en na veel gemiste kansen, scoort Jayden uiteindelijk de 1-0! Even later gooit Bente de bal in de korf en is het 2-0. Maar ook Stormvogels scoort snel: 2-1. Een bal van Do mist net de korf en Stormvogels maakt nog een tegendoelpunt: 2-2 . Dan gaat BEP weer in de aanval en scoren Jayden en Krista de 3-2 en de 4-2.

De teams zijn aan elkaar gewaagd. Stormvogels maakt de 4-3, maar gelukkig schiet Do de 5-3 in de korf en Jayden de 6-3. Na de rust komt Lieke voor Do in het veld en vallen er al snel twee tegendoelpunten. Björn en Dylan komen erin voor Mark en Nils. Helaas wordt het twaalf minuten voor tijd 6-6. Het is nu heel spannend de bal vliegt over en weer over het veld. Bente en Jayden missen allebei nog een paar keer de korf, maar het blijft 6-6.

Goed gespeeld allemaal en bedankt voor de spannende wedstrijd.