Teamindelingen en trainingstijden

Nu bijna alle wedstrijden van dit seizoen zijn gespeeld en we nog een spannend NK voor de C1 op het programma hebben staan, gaan we ons weer langzaam voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Aankomende week (17 t/m 23 juni) zijn de laatste trainingen in de ‘oude’ ploegen, sommige ploegen nemen even een weekje vrijaf (dus overleg dit even met je trainer) en vanaf volgende week (24 juni) starten we met het trainen in de nieuwe ploegsamenstellingen.

De voorlopige ploegenindeling en veld-trainingstijden voor het seizoen 2019-2020 komen volgende week in het krantje. De trainingstijden gelden vanaf maandag 24 juni.

Ook dit seizoen heeft de jeugdcommissie besloten om langer door te trainen. De bedoeling is om in ieder geval tot 6 juli zeker te trainen. Deze trainingen zijn alvast een voorbereiding op het nieuwe seizoen en worden ook gegeven aan de nieuwe ploegen voor seizoen 2019-2020 door de nieuwe trainers. Voor de nieuwe ploegen zijn we nog wel op zoek naar een aantal trainers / coaches. Dus als we je nog niet gevraagd hebben en je denkt wel “EEN JEUGDPLOEG TRAINEN IS IETS VOOR MIJ” neem dan contact op met de Jeugdcommissie.

We hebben nog verschillende leeftijdscategorieën en niveaus in de aanbieding. En weet je niet helemaal zeker of je het kunt…. Vanaf volgend seizoen hebben we bij BEP ook 2 trainingscoördinatoren rondlopen die er speciaal zijn om je te helpen. En als je dan nog twijfelt…

Volgend seizoen gaan we bij BEP ook een officiële trainerscursus organiseren, de KT2. Dus als je echt serieus als trainer aan de slag wilt, kun je je daar ook voor aanmelden (maar dan moet je dus wel een ploegje trainen).

Jeugdcommissie kv BEP