Pinnen? Ja, graag!

Het bestuur van kv BEP verzoekt leden van BEP, en bezoekers van clubs, om bij het afrekenen in de kantine méér met “pin” dan met contant geld te betalen. Pinnen is, zoals u inmiddels ook wel weet, een snelle, veilige, eenvoudige en efficiëntere manier van afrekenen. U heeft eigenlijk altijd gepast geld op zak.

De contante geldstroom in de kantine moet zoveel mogelijk worden terug gedrongen. Wij willen graag dat vanaf komend seizoen in de kantine zo min mogelijk met contant geld wordt betaald. Voor iedereen (BEP-lid, bezoeker, kantinemedewerker, bestuur) betekent dit een veiligere (werk)omgeving.

Vanaf 1 augustus 2019 geldt dan ook de volgende regel:

  • Van maandag tot en met vrijdag kan er in de kantine alléén met pinpas worden betaald;
  • Op zaterdag en zondag kan er tot 18.00 uur gepind (liefst) of met contant geld betaald worden;
  • Op zaterdag en zondag kan er ná 18.00 uur alleen gepind worden.

Het bestuur