Aankondiging 42-ste BEP Van ’t Hek Toernooi

Beste Beppers! Op zaterdag 31 augustus organiseren wij voor de 42 e keer het BEP Van ’t Hek toernooi. Na een aantal mindere jaren, wat vooral te maken had met de late zomervakanties, kunnen we nu wel zeggen dat we helemaal terug zijn met het traditionele toernooi.

Er is massaal ingeschreven door veel verschillende verenigingen en omdat we dit jaar ook gebruik mogen maken van het naastgelegen rugby veld is het ons gelukt ook daadwerkelijk iedereen een plek te geven op het toernooi!

Vorige week hebben wij gemeld dat de D, E en F ploegen in de ochtend zullen spelen, maar waarschijnlijk zal door het drukke programma de ochtend- en middagprogramma elkaar overlappen! HOU DUS DE HELE ZATERDAG VRIJ!!

Een overvol programma met heel veel wedstrijden. Om dit alles goed te laten verlopen kunnen wij (en ook de Kantinecommissie) natuurlijk alle hulp gebruiken!!

  • Wij zullen alle leden uit de selectie, A-junioren en oudste B-jeugd (die geen ploegje begeleiden in de ochtend) indelen voor het fluiten! Hou de ochtend dus ook vrij! Zo snel het programma bekend is zal je via whatsapp doorkrijgen bij welke wedstrijden je bent ingedeeld!
  • Wij zullen voor en tijdens het toernooi enkele ouders van onze jeugdleden vragen ons te helpen met het aanvegen/netjes houden van de kleedkamers! Dit zal (ligt een beetje aan het weer) één of twee keer op de toernooi-dag moeten gebeuren! Ook is het natuurlijk mogelijk je hier van te voren al vrijwillig voor aan te melden!
  • Na het toernooi organiseren de meiden van de selectie een heuse cocktailparty!! Dus voor alle Beppers: SAVE THE DATE ZATERDAG 31 AUGUSTUS!! En laten we er met zijn allen een prachtige start van een nieuw seizoen maken!!

Klaas, Inge, Barbara, Ellen, Denitia, Annouska, Thalia en Melanie