Trainer/Coach Bijeenkomst

Reminder, zonder afbericht verwachten we jullie allemaal :

Beste jeugdtrainers, coaches en geïnteresseerden: Op maandagavond 2 september om 19.30 uur, zijn jullie uitgenodigd voor een trainer/coach bijeenkomst.

Op deze avond zullen wij als jeugdcommissie de avond starten, en jullie iets vertellen over de JC (even voorstellen wie er in de jeugdcommissie zitten, wat wij voor jullie kunnen betekenen en vertellen wie de aanspreekpunten zijn voor welke categorie dit jaar.

Daarna wordt de avond verder verzorgd door de trainers-coördinatoren. Zij hebben een nieuwe functie binnen de vereniging en zullen jullie vertellen en uitleggen wat zij gaan doen, wat hun taak is, en wat zij voor jullie kunnen betekenen als trainer/coach.

Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn op deze avond. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan graag even afmelden bij Johan Wiggerink tel : 06 47808097 .