Scheidsrechters, Fluiten & Vacature

Hierbij een artikel over “Scheidsrechters, Fluiten en Vacature”. Lees even mee, denk even mee, kom in actie, en neem contact op!

Scheidsrechters

Ook dit seizoen ligt er weer een opgave voor de ploegen, om scheidsrechters te leveren voor de thuiswedstrijden in het breedte korfbal. Zoals met veel zaken maken ook hier vele handen licht werk. Wij hebben de wedstrijden zo gelijkmatig mogelijk verdeeld over de ploegen welke voor het leveren van scheidsrechters in aanmerking komen.

Hieronder vinden jullie het hele programma tot de zaal. Wij willen jullie vragen namen op te geven voor alle wedstrijden (3 stuks) waarvoor je ploeg is aangewezen.  Wacht daar niet mee tot een week voordat je ploeg moet fluiten.  Het kost de scheidsrechterscommissie dan veel tijd om een naam bij de ploegen los te krijgen. De ploegen die moeten leveren worden een dezer dagen benaderd door een lid van de scheidsrechterscommissie.

Namens de scheidsrechterscommissie, Geert

Fluiten

Een wedstrijd fluiten is voor jonge kinderen best  een beetje eng. Daarom is het belangrijk dat zij vertrouwen krijgen en zich veilig voelen als startende scheidsrechter. Jullie kunnen ons hier bij helpen! Om deze kinderen te begeleiden tijdens het fluiten van hun eerste wedstrijden. Ben jij de opa, oma, oom, tante, vriend, vriendin, vader of moeder die deze begeleiding kan bieden.

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Laten wij elkaar snel ontmoeten om deze belangrijke taak in te vullen. Want zonder deze begeleiding: geen toekomstige scheidsrechter, geen wedstrijden en geen korfbal!

Namens de scheidsrechterscommissie (SRC),

Geert Oord, Martijn van Ee, Joost Brugman en Lonneke Hoogenhoud (06 42662771).

Vacature 

Helaas, zijn er binnen de scheidsrechterscommissie enkele leden gestopt. Daarom zijn wij met SPOED opzoek naar aanvulling voor onze commissie.

Ben jij degene die onze commissie komt versterken, doe dan een open sollicitatie bij de leden van de SRC. Dan kunnen wij dit seizoen fluitend beginnen!

Namens de scheidsrechterscommissie,

Geert Oord, Joost Brugman, Martijn van Ee en Lonneke Hoogenhoud (06 42662771).