Grote Clubactie 2019

Beste lotenverkoper, op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. BEP doet ook mee en wij willen als korfbalvereniging natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is trainingsmaterialen en diverse activiteiten.  Een lot kost € 3,00. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling? 

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Contante verkopen.

Contante verkopen: We verkopen papieren loten en ontvangen gelijk geld voor de loten. Jullie ontvangen de komende week een envelop met 6 loten. Probeer in ieder geval 5 loten te verkopen meer mag natuurlijk ook. Bij elke 5 loten ontvang je een extra lot deze mag je verkopen en dan is die € 3 voor jou. Je mag het lot ook houden en dan win je misschien wel de hoofdprijs.  Heb je meer loten nodig dan kun je dit vragen bij Loes.

Superlot:

Dit jaar bij BEP weer de mogelijkheid om een Superlot te kopen:

Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoop 20 loten en ontvang van Loes Hoogenhoud een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Loes Hoogenhoud een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/ lotenverkopers. En daarbij  organiseren wij binnen BEP  ook een eigen verkoopwedstrijd.  Bij elke vijf loten die je verkoopt krijg je een lot cadeau van ons. Dus dat betekend dat wanneer je dit lot verkoopt je 3€ in je spaarpot kan doen. Natuurlijk kan je dit lot ook voor jezelf houden en dan hopen dat je de hoofdprijs wint.

Verkoop samen loten

Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor BEP. Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

Clinics van topsporters!

Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey. Vanaf 14 september vind je een volledig overzicht op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties.

Tip!

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is trainingsmaterialen en diverse activiteiten.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet, Tiny en Loes