2 nieuwe sponsoren

BEP  begroet 2 nieuwe sponsoren: “Administratie en Belasting Advieskantoor Rouendaal” en “Verkeersschool Derebel”. Zij stellen zich hieronder kort aan u voor. Ellen en René: welkom bij kv BEP.

Administratie en Belasting Advieskantoor Rouendaal :

bestaat ruim 40 jaar en heeft in de regio vele bedrijven en particulieren als cliënt waarvoor wij de administratie verzorgen of begeleiden, belastingadviezen geven en belastingaangiften verrichten uitbrengen.
Wij hebben ervoor gekozen om kleinschalig te blijven opereren. Hierdoor kunnen wij altijd voldoende aandacht aan de cliënten besteden. Onze cliënten zijn voornamelijk ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren. De ondernemingen bevinden zich in diverse bedrijfstakken, waardoor wij over een brede ervaring beschikken.( https://rouendaal.nl/ )

Verkeersschool Derebel :

is bij uitstek voor persoonlijke begeleiding en rijles op maat.

Uw instructeur René van der Woude begeleidt en coacht U naar het rijbewijs. Niet voor iedereen hetzelfde programma maar dat René het lesprogramma afstemt op wat de leerling nodig heeft. René past het lesschema aan de behoefte maar juist ook aan het talent van de betreffende leerling.

Verkeersschool Derebel wil graag dat wanneer de leerlingen het rijbewijs behaalt heeft, dat de leerling veilig en vol vertrouwen de weg op kan en durft.(  www.verkeersschoolderebel.nl/ )