Bingo-prijs verzilverd

Ruim een jaar geleden had Sam de Boer op de “bingo” bij BEP een mooie prijs gewonnen: Een verzorgd diner voor het hele gezin! Deze prijs was aangeboden door Wendy Kersloot. Sam had zich er erg op verheugd. Sam en Wendy hadden een tijdje heen en weer geappt en zaterdag 14 september was de grote dag. We waren met zijn zessen uitgenodigd in het sfeervolle Spaanse restaurant Tabasco op de Koemarkt.

We werden onthaald door Wendy en Corina Hooijberg. Wendy stond in de keuken en Corina liep in de bediening. Hier hebben we heerlijk gegeten in een aangename gezellige omgeving. De avond eindigde met een enorme Tiramisu, compleet met vuurwerk!

Wij hebben genoten en we willen Wendy en Corina hartelijk danken voor deze fantastische prijs. En één ding is zeker. Als er weer een bingo is bij BEP, dan zijn wij zeker weer van de partij! En ook in het restaurant Tabasco zullen ze ons gauw een keer terugzien.

Martin, Marianne, Max, Timo, Noa en Sam de Boer.