BEP E3 – ZKV E1

Het was vroeg in de ochtend, we moesten om 8:30 verzamelen, want om 9:05 moesten Jasmijn, Joep, Dilara en Siem spelen tegen ZKV. De eerste helft van de wedstrijd scoorde ZKV 0-1 en daarna 0-2 en 0-3. De E3 toppers gaven het niet op. Door goed samen te spelen kregen ze veel kansen maar het lukte helaas niet om te scoren.. en toen werd het 1-3 met een doelpunt van Joep!

Na de rust scoorde ZKV 1-4 en daarna nog een keer, maar het doelpunt werd afgekeurd. Kort daarna scoorde Joep twee keer en werd de tussenstand 3-4! Hierdoor werd het spannend! En het spel was in volle gang. ZKV scoorde 3-5, maar Siem scoorde en bracht de stand op 4-5. Tot slot nog een doelpunt van ZKV. De eindstand werd daarmee 4-6. Helaas verloren, maar ze hebben lekker gespeeld. Het was een spannende tweede wedstrijd. Trots op de toppers van E3!

Groetjes van een trotse moeder.