GG/IJSKOUD DE BESTE E4 – BEP E2

Het was vroeg op deze zaterdag, want om 09.00 begon de wedstrijd GG/IJskoude de Beste E4 – Bep E2. Het was een stralende ochtend met een lekker zonnetje en zo zou de wedstrijd ook eindigen. Jasmijn en Fiene begonnen in de wissel. Gelijk in de 1e minuut openden Joep en Dilara met een mooie doorloop bal 0-1. Er volgen gelijk veel pogingen, uiteindelijk vliegt de 0-2 erin door een mooi schot van Joep. Er wordt goed samengespeeld. Joep en Dilara creëren een 2e mooie doorloop bal en het wordt 0-3. Na de time out staan Joep en Fiene in de wissel. Wederom volgen er veel pogingen en er wordt snel overgespeeld. Helaas wil de bal er niet in. Maar dan een mooi schot van Jasmijn 0-4 en er nog één achteraan van Jasmijn 0-5.

Na de rust staan Tijn en Dilara in de wissel. Er wordt van alles aangedaan om weer te scoren. Joep probeerd het op afstand en jawel hij scoort de 0-6. Er volgt weer mooi en snel samenspel. Joep maakt er 0-7 van en Jasmijn scoort de 0-8. Na de time out staan Joep en Fiene in de wissel. Fiene heeft alles gegeven, ondanks een pijnlijke voet en Joep spaart zijn krachten, hij moest nog een wedstrijd spelen. Suze heeft een paar mooie schoten op de korf. Na een goed onderschepte bal maakt Tijn de er 0-9 van en dat is ook de eindstand. De toppers van de E2 hebben er weer een leuke en fanatieke wedstrijd van gemaakt.

Jasmijn en Jikkie